Silkroad Online EVENT!

View previous topic View next topic Go down

Va plac aceste eventuri?

100% 100% 
[ 1 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]

Total Votes : 1

Silkroad Online EVENT!

Post  Metabolic on Wed Nov 16, 2011 10:58 am

15 Noembrie - 12 Decembrie

EVENT I.
1. Conecteaza-te la joc si da click pe calendar ( dreapta sus, sub mini map) apoi click "Check the Attendance"'
2.Odata cumulat numaru de zile care corespunde cu rewardul dorit, click Reward.si alegeti-l.
Pentru 1 zi :
Primiti 2 iteme care fa reseteaza stat poin ( str, int) altu care va reseteaza sp-urile (va da tot ce ati strans pana la levelu la care sunteti).
Pentru 2-28 zile:
Primit scooluri de sp. Scrooluri care odata activate va va da un numar la nimereala de sp-uri.

Itemele si scroolurile nefolosite pana la 20 Dec vor disparea.

EVENT II.
Odata logat vei primi automat un buff care iti va marii sansele de succes la alchemie cu 30%

EVENT III.
Experiente crescuta cu 100% pana la inspectia din 13 Dec [ eu nu am observat]

EVENT IV. CARNAVAL
Din ora in ora la fara 10 min, mergeti la Carnival Event NPC Jooa si primiti cate 2 baloane. Mergeti cu ele COnstantinopole sau Jangan si activati-le. Va va arata urcati in un balon golflabil. Dreapta jos unde apare de obicei "Pet Bar" acu apar 2 butoane: Umfla Balonul si Sparge Balonu.
Sunt sase nivele la care poate fi umflat balonul, fiecare cu rewardurile lui.
Stage 1: Dodging Scrool / Hit Scrool / Speed Scrol x1 , 10x Vigor grain Small
Stage 2: Accesory / Shield ELixir x1 , HP/MP 500+ x1
Stage 3: Protector Elixire, STR/INT Scrool x1
Stage 4: Weapon Elixire x1, Moving Speed Scrool 100% x1,Trigger Scrool x1, Berserk Rene Scrool x1
Stage 5: Magic Stone lvl 11 x1, Lucky Stone lvl 11 x1, Monster Summon Scrool x1, Super Evasion/Acuracy Scrool x1
Stage 6: Magic Stone lvl 12x1, Pandora Box x1, Circus Bear Summon ( 3 zile)

Odata ajuns la nivelu dorit spargeti baloni si primiti reward. Indiferent de nivelu ajuns..daca balonu se sparge singur primit reward pentru Stage 1.

Cine vrea mai multe baloane, poate omora monstrii care dau "Bucati de balon". La 10 buc primiti un balon.

Succese!

Metabolic
Admin

View user profile http://eroes.probb.org

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics